eCommerce

Γιορτές στην DNHOST με δώρα και σούπερ προσφορές!

Γιορτές στην DNHOST με δώρα και σούπερ προσφορές!

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και όλοι έχουμε λίγο έως πολύ μπει σε εορταστικό mood. Στολίσαμε το δέντρο, προμηθευτήκαμε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες για το γιορτινό τραπέζι, αγοράσαμε τα απαραίτητα δώρα για το Secret Santa στο γραφείο… και, φυσικά, βρήκαμε Online όλες τις χριστουγεννιάτικες προσφορές που θα κάνουν αυτές τις γιορτές ακόμα καλύτερες!

Μία από τις πιο δυνατές από αυτές, είναι η προσφορά της DNHOST, της εταιρείας με τα 23 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στην αγορά του Hosting, την κατοχύρωση Domain και τα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL.

Η DNHOST φέτος τα Χριστούγεννα με το σύνθημα “Γιορτές για όλους” προσφέρει έκπτωση 50% στα νέα ετήσια πακέτα Web Hosting και WordPress Hosting. Μάλιστα, η έκπτωση αυτή επεκτείνεται και μετά τις γιορτές, αφού ισχύει για όλες τις παραγγελίες που θα γίνουν από τις 18/12 έως και τις 02/01/2024.

Όσοι λοιπόν διαθέτετε δικό σας website ή e-shop, αλλά και όσοι σκοπεύετε στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσετε Online δραστηριότητες, μη διστάσετε να μπείτε στο dnhost.gr, και να επωφεληθείτε από ένα από τα πακέτα φιλοξενίας της DNHOST με χριστουγεννιάτικη τιμή -50%.

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς με κάθε νέο πακέτο Web Hosting, WordPress Hosting, ή Semi-Dedicated Hosting, έχετε δώρο το .GR domain της επιλογής σου για 2 χρόνια! 

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, μπείτε στην DNHOST και απογειώστε την Online παρουσία σας!

Ποια είναι η DNHOST

Η DNHOST είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Hosting, Domains και SSL με περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα.

Με εξειδικευμένα στελέχη, αξιόπιστο software & hardware, αλλά και την πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη Titan support, εκπληρώνει καθημερινά την αποστολή της: να φέρει την Online παρουσία των περισσότερων από 54.000 πελατών της στην κορυφή. 

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search