New Projects

Η WHY σχεδίασε το νέο website της Principia

Η WHY σχεδίασε και υλοποίησε το καινούριο corporate website της Principia, της νέας εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η οποία ιδρύθηκε από τους μετόχους της, Enel SpA και Macquarie Asset Management.

Ο σχεδιασμός βασίζεται στις αρχές UI/UX, με καθαρό ύφος και αξιοποίηση των brand elements, καθώς προβάλει τις αξίες του brand σε κάθε ενότητα, προσφέροντας μια μοντέρνα και εύχρηστη εμπειρία στους χρήστες.

Νέα συνεργασία της DOPE με τη Simply Burgers

Η νέα συνεργασία της Simply Burgers με τη DOPE, μετά από διαγωνισμό, είναι το πρώτο βήμα μιας συνταγής που καταλήγει σε πεντανόστιμο περιεχόμενο σε Instagram, Facebook και TikTok για την κορυφαία αλυσίδα burgers στην Ελλάδα.

Η DOPE είναι τo νέο global creative hub των Paradox Museums

Τα Paradox Museums σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στο κοινό τους διασκεδαστικές, ανεπανάληπτες και σίγουρα ανατρεπτικές εμπειρίες, με τα Instagrammable εκθέματά τους!

Έτσι η DOPE, ως global creative hub, εμπνέεται από την παράδοξη φύση τους και αναλαμβάνει να ενισχύσει τη digital παρουσία των Paradox Museums παγκοσμίως. Προχωρώντας, αρχικά σε μια νέα digital στρατηγική επικοινωνίας, έχουν ήδη μπει οι βάσεις για τη στοχευμένη μηνιαία επικοινωνία των μουσείων.

Η Under Armour στην Ελλάδα από τη NetSteps

Το νέο eShop της Under Armour στην ελληνική αγορά είναι live και πίσω από τον σχεδιασμό του κρύβεται η NetSteps, που για ακόμα μία φορά κατάφερε να παρουσιάσει μία πιστή αποτύπωση του DNΑ του brand.

Το ελληνικό eShop προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους χρήστες που χαρακτηρίζεται από ξεχωριστό design, χρηστικότητα και γρήγορο και εύκολο navigation στο eShop ακολουθώντας τα πρότυπα της Under Armour.

Ο απόλυτος προορισμός outlet shopping δια χειρός NetSteps

Το younique.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα για fashion brand outlet shopping στην Ελλάδα και ένα από τα πιο περίπλοκα eCommerce έργα, που υλοποιήθηκε από τη NetSteps.

Το younique βασίζεται στην πλατφόρμα του Magento και χάρη στην τεχνολογία PWA εξασφαλίζει μια μοναδική mobile εμπειρία για τους χρήστες του.

Τη NetSteps εμπιστεύτηκε η JTI για την online εμπειρία του Ploom στην ελληνική αγορά

Η NetSteps ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Japan Tobacco International (JTI) για το νέο προϊόν θερμαινόμενου καπνού της εταιρείας, Ploom.

Η JTI επέλεξε τη NetSteps ως έμπιστο συνεργάτη της για αυτή τη σημαντική επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στην ελληνική αγορά με το Ploom, για την παροχή εύκολης πρόσβασης και άριστης εξυπηρέτησης στη μάρκα.

Το νέο website της KRAFT Paints από την DOPE

Η DOPE Studio υπογράφει το νέο website της KRAFT Paints, μιας αγαπημένης ελληνικής εταιρείας που αποπνέει πάθος και καινοτομία, εξειδικευμένη στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων, βερνικιών και κονιαμάτων.

Με τη βοήθεια της DOPE, η KRAFT Paints αναδεικνύει τον πλούτο και την ποιότητα των καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει και στον digital κόσμο.

H infocube δημιουργεί νέο Β2Β σύστημα για την Θεοχαράκης Α.Ε

Η Θεοχαράκης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1959 και αποτελεί την πρώτη Ανώνυμη Εταιρεία του ομίλου επιχειρήσεων Θεοχαράκη. Ένα όνομα που είναι συνώνυμο με μία τεράστια γκάμα αγαθών και μηχανημάτων, που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα καταναλωτικών και επαγγελματικών απαιτήσεων.

Μεταξύ άλλων, η Θεοχαράκης Α.Ε. αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τα ελαστικά Yokohama, Lassa και Kenda. Πελάτες της, είναι τα καταστήματα πώλησης και εφαρμογής ελαστικών σε όλη την Ελλάδα. Το πελατολόγιό της αριθμεί περισσότερους από 800 πελάτες, οι οποίοι καθημερινά αναζητούν διαθεσιμότητα και τιμή στα ελαστικά που διαθέτει η εταιρία. 

Από τη Netsteps η πρώτη υλοποίηση ΑΙ visually similar στο eCommerce στην Ελλάδα

Η Netsteps υλοποίησε την πρώτη εφαρμογή ΑΙ στο eCommerce στην Ελλάδα, για λογαριασμό του eshop της Sugarfree.

H συγκεκριμένη υλοποίηση δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος να βρουν παρόμοια ρούχα με ένα μόνο κλικ, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, γλυτώνοντας το ατέρμονο scrolling.

Νέο website για τη Σωληνουργεία Τζιρακιάν Profil A.E. από την WHY

Η WHY σχεδίασε και υλοποίησε το νέο website τής Σωληνουργείας Λ. Τζιρακιάν PROFIL A.E., tzirakian.com.

Το corporate site, περιλαμβάνει τον πλήρη προϊοντικό κατάλογο της εταιρείας, καθώς και οικονομικά στοιχεία επενδυτικού ενδιαφέροντος, όπως τη live προβολή της τιμής της μετοχής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search