Tech & Business

Νέα ΑΙ λειτουργία του Viber κάνει περιλήψεις συνομιλιών σε τίτλους

Tο Rakuten Viber εκμεταλλεύεται την τεχνολογία του OpenAI για να δημιουργήσει μια λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει περίληψη συνομιλιών για μη αναγνωσμένα μηνύματα σε ομαδικές συνομιλίες.

Αναπτυγμένη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες εκατομμυρίων απασχολημένων χρηστών, αυτή η προηγμένη λύση προσφέρει έναν ομαλό και γρήγορο τρόπο να συνοψίζονται οι βασικές πληροφορίες από έως και 100 μη αναγνωσμένα μηνύματα σε μια συνομιλία και να παρουσιάζονται με συνοπτικό τρόπο.

Παρουσία του Υπουργού Δ. Παπαστεργίου η 2η συνάντηση του ΣΕΔΕ για το 2024

Η 2η συνάντηση του Συνδέσμου Εταιρειών Διαδικτύου Ελλάδας για το 2024 θα γίνει την Τετάρτη, 17 Απριλίου στις 18.00, στο ξενοδοχείο Athens Avenue Hotel, στη Λ. Συγγρού 182, στην Καλλιθέα.

Στη συνάντηση των μελών του ΣΕΔΕ θα δώσει το παρόν και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος θα ενημερώσει τα μέλη του συνδέσμου για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τού Κράτους.

Ανοδική η πορεία όλων των οικονομικών δεικτών του Ομίλου Quest για το 2023

Ο Όμιλος Quest κατά το 2023 κατέγραψε ενοποιημένες πωλήσεις €1,2 δισεκατομμύρια, κέρδη EBITDA €83,3 εκ., κέρδη προ φόρων €58,9 εκ. και κέρδη μετά από φόρους €45,4 εκ..

Σε σύγκριση με το 2022, σημείωσαν αύξηση οι πωλήσεις κατά 16%, η λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) κατά 15,7%, τα κέρδη προ φόρων (ΕΒΤ) κατά 7,3% και τα καθαρά κέρδη (ΕAΤ) κατά 8%.

Η Google εξετάζει την εξαγορά τού HubSpot;

H Google φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τη Morgan Stanley για το ποσό που θα πρέπει να προσφέρει για να αγοράσει την HubSpot, την κορυφαία εταιρεία online marketing software, η οποία λέγεται ότι αποτιμάται στα 35 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη κάποια προσφορά.

Η αγορά τού HubSpot θα βοηθούσε την Google να επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην αναπτυσσόμενη αγορά λογισμικού CRM, επιτρέποντάς της να προσεγγίσει περισσότερους εταιρικούς πελάτες με το κονδύλι που θα διαθέσει για το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

Χρυσή επιτυχία για τη Digihart στα Marketing Achievement Awards

Χρυσή επιτυχία στα Marketing Achievement Awards για την Digihart, αποδεικνύοντας περίτρανα την ικανότητά της να χτίζει και να εκτοξεύει έμπρακτα, brands στην αγορά!

Συγκεκριμένα, η Digihart έλαβε το GOLD βραβείο στην ενότητα Best Marketing Achievement per Industry, στην κατηγορία Best Marketing Achievement by/for a Start-Up  σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου στο Radisson Blu Park Hotel.

Η Rakuten Viber συνεργάζεται με την Inflection για να παρουσιάσει έναν προσωπικό βοηθό ΑΙ

Σε μια συνεργασία που ενισχύει την πεποίθηση ότι "η συνομιλία είναι η νέα διεπαφή", η Rakuten Viber, η κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα για ιδιωτικές και ασφαλείς συνομιλίες και επικοινωνία μέσω φωνής, συνεργάστηκε με το AI studio Inflection.

Το Inflection φέρνει την προηγμένη εμπειρία του στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης συνομιλίας στα εκατομμύρια χρηστών του Viber παγκοσμίως. Οι χρήστες του Viber θα έχουν άμεση πρόσβαση στο Pi, κάτι που θα ενισχύσει την εμπειρία τους στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω προηγμένων δυνατοτήτων συνομιλίας.

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Microsoft Advertising και της Bing Search

Ο Mikhail Parakhin παραιτείται από τον ρόλο του ως επικεφαλής της Bing Search και της Microsoft Advertising και ενδέχεται να μεταβεί σε έναν νέο ρόλο στη Microsoft.

"Ο Mikhail Parakhin, επικεφαλής τής μηχανής αναζήτησης και των διαφημιστικών επιχειρήσεων Bing της εταιρείας, θα αποχωρήσει από αυτούς τους ρόλους και θα αναζητήσει μια νέα θέση, μια εβδομάδα αφότου η Microsoft ανακοίνωσε πως ο Mustafa Suleyman θα επιβλέπει το έργο της τεχνητής νοημοσύνης των καταναλωτών και ζήτησε από τον Parakhin να αναφέρεται σε αυτόν." ανέφερε το Bloomberg.

Η απαγόρευση του TikTok στις ΗΠΑ θα μπορούσε να ανατρέψει την παγκόσμια οικονομία

Η απαγόρευση του TikTok στις ΗΠΑ, θα δημιουργούσε ένα ιστορικό προηγούμενο που θα μπορούσε να διαταράξει το οικοσύστημα των μέσων στις ΗΠΑ για αρκετά χρόνια.

Ο νόμος που απαγορεύει τη χρήση του TikTok ή επιβάλλει την πώλησή του, όπως αυτός που ενέκρινε πρόσφατα η Βουλή των Αντιπροσώπων, όχι μόνο θα αντιμετωπίσει δικαστικές προκλήσεις, αλλά θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει ευρύτερες οικονομικές εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και των αντιπάλων τους.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τον GR.EC.A

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ), σε συνεργασία με το το Κέντρο ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ,στο πλαίσιο του Smart Attica, European Digital Innovation Hub.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε θέματα που επηρεάζουν άμεσα τις καθημερινές τους εργασίες και την ενίσχυση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων, προκειμένου να συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής τους.

Οι τρεις θεματικές ενότητες που θα εξεταστούν θα είναι τα Χρηματοπιστωτικά εργαλεία και οι Πληρωμές, το Digital Marketing, και τα Business Analytics.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν από ακαδημαϊκούς και ειδικούς της αγοράς με εξειδίκευση σε κάθε θεματική ενότητα.

Προχωρά η ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Πορτοφολιού Ψηφιακής Ταυτότητας

Στις 7 Μαρτίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της θέσπισης ενός πλαισίου για τη ψηφιακή ταυτότητα της ΕΕ, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της ΕΕ προς ένα πιο ασφαλές και προσβάσιμο ψηφιακό τοπίο. Αυτό διευκολύνει την κοινοπραξία POTENTIAL να επιταχύνει το πιλοτικό έργο μεγάλης κλίμακας που εξελίσσεται, αποσκοπώντας στη δημιουργία πιλοτικής εφαρμογής του ευρωπαϊκού πορτοφολιού ψηφιακής ταυτότητας (EUDIW).

Όλα τα κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένων 19 χωρών και της Ουκρανίας που συμμετέχουν στο έργο, δεσμεύονται να διαθέσουν τα ψηφιακά πορτοφόλια της ΕΕ εντός 24 μηνών από την έναρξη ισχύος των εκτελεστικών πράξεων, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search