Tech & Business

Rakuten Viber: Υπηρεσία δωρεάν κλήσεων για τους πελάτες επιχειρήσεων

Rakuten Viber: Υπηρεσία δωρεάν κλήσεων για τους πελάτες επιχειρήσεων

Tο Rakuten Viber, ανακοίνωσε την έναρξη των επαγγελματικών κλήσεων, μιας λύσης σχεδιασμένης για να βελτιώσει την επικοινωνία μεταξύ των επιχειρήσεων και των πελατών τους μέσα στην εφαρμογή.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, επιτρέποντας στους πελάτες να πραγματοποιούν δωρεάν διεθνείς κλήσεις προς τους σταθερούς τηλεφωνικούς αριθμούς της εταιρείας απευθείας μέσω του Rakuten Viber - μια μοναδική υπηρεσία στον κλάδο των εφαρμογών μηνυμάτων.

Η νέα προσφορά είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε κέντρα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Οι κλήσεις εντός της εφαρμογής μπορούν να εξυπηρετήσουν διάφορους σκοπούς, όπως τη βοήθεια σε ερωτήσεις πελατών σχετικά με προϊόντα, την παρακολούθηση παραγγελιών και την υποστήριξη μετά τις πωλήσεις στον κλάδο του λιανικού εμπορίου.

Οι τράπεζες μπορούν να αντιμετωπίσουν ερωτήσεις σχετικές με λογαριασμούς, να προγραμματίσουν ραντεβού, να διαχειριστούν συναλλαγές και να προσφέρουν οικονομικές συμβουλές και υποστήριξη, ενώ τα φαρμακεία μπορούν να βοηθήσουν στην ανανέωση συνταγών, να μοιραστούν το ωράριο του καταστήματος και να παρέχουν συμβουλές για αλλεργικές αντιδράσεις και παρενέργειες. Το Rakuten Viber φέρνει ένα ισχυρό εργαλείο στις επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις ερωτήσεις των πελατών τους με βολικό τρόπο, βελτιώνοντας τελικά την εμπειρία των πελατών.

Έρευνες δείχνουν ότι το 91% των καταναλωτών προτιμούν μάρκες που προσφέρουν τη δυνατότητα είτε κλήσης είτε λήψης μηνυμάτων. Οι επαγγελματικές κλήσεις του Viber βελτιώνουν το τρέχον σύνολο επικοινωνίας των λύσεων Viber για τις επιχειρήσεις και συμπληρώνουν την υπάρχουσα λύση των επιχειρηματικών μηνυμάτων, η οποία έχει διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ πελατών και επιχειρήσεων. Με την εισαγωγή των επαγγελματικών κλήσεων, το Rakuten Viber προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν το προτιμώμενο τους μέσο επικοινωνίας με μια επιχείρηση, είτε μέσω κλήσης είτε μέσω μηνύματος.

Όσοι υιοθετήσουν πρώτοι τη νέα υπηρεσία, θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν αναζητήσιμους επαγγελματικούς λογαριασμούς με ενσωματωμένο κουμπί Επαγγελματικών Κλήσεων του Rakuten Viber ή να προσθέσουν τη λύση στους υπάρχοντες λογαριασμούς τους στην εφαρμογή, επιτρέποντας στους πελάτες να βρίσκουν και να καλούν εύκολα την υπηρεσία.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξεκινήσουν μια κλήση απευθείας μέσω μιας συνομιλίας με μηνύματα με μια επιχείρηση. Για παράδειγμα, αφού λάβουν με μήνυμα μια ειδοποίηση, να επικοινωνήσουν με μια υπηρεσία delivery για να αλλάξουν την ώρα για μια παράδοση δέματος. Οι επιχειρήσεις μπορούν να περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο κλήσης Rakuten Viber στις ιστοσελίδες τους, κάνοντας την επικοινωνία με αυτές ακόμη πιο εύκολη για τους πελάτες τυος.

Όλες οι επαγγελματικές κλήσεις θα είναι δωρεάν για τους πελάτες, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την εξυπηρέτηση πελατών που καλούν από το εξωτερικό, όπως για παράδειγμα κάποιος που ταξιδεύει και αναζητά πληροφορίες για την κράτησή του ή ένας πελάτης τράπεζας που αντιμετωπίζει προβλήματα με την πιστωτική του κάρτα όταν βρίσκεται στο εξωτερικό.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν να ορίσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό για το Rakuten Viber είτε να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον κανονικό αριθμό του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης τους.

Οι επαγγελματικές κλήσεις του Viber είναι πλέον διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Για να χρησιμοποιήσουν τη λύση, οι επιχειρήσεις μπορούν να ερευνήσουν με τους επίσημους συνεργάτες του Rakuten Viber εάν ήδη υποστηρίζουν τις επαγγελματικές κλήσεις ή να επικοινωνήσουν Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να μάθουν πώς να ξεκινήσουν.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τις επαγγελματικές κλήσεις του Viber, επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search