eCommerce

Στις 4 και 5 Απριλίου το Balkan Ecommerce Summit 2024

Στις 4 και 5 Απριλίου το Balkan Ecommerce Summit 2024

Με λιγότερο από 4 εβδομάδες να απομένουν μέχρι το Balkan Ecommerce Summit 2024, έχουν ήδη αποκαλυφθεί σχεδόν όλες οι λεπτομέρειες για τη μεγαλύτερη εκδήλωση ηλεκτρονικού εμπορίου στην περιοχή.

To φετινό Balkan Ecommerce Summit θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια, στο ARENA SOFIA, την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Απριλίου.


Κατά τη διάρκεια δύο συναρπαστικών ημερών στο Balkan Ecommerce Summit 2024, οι συμμετέχοντες θα έχουν ευκαιρίες:

- να μάθουν για τις τελευταίες καινοτομίες από διεθνείς ομιλητές στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ,
- να συναντήσουν κορυφαίους ειδικούς και επιχειρηματίες από όλη τη Βαλκανική Χερσόνησο,
- να δημιουργήσουν συνεργασίες με εκπροσώπους από περισσότερες από 15 χώρες στην περιοχή και πέρα ​​από αυτήν,
- να συμμετέχουν σε ένα συναρπαστικό πάρτι στο τέλος της πρώτης ημέρας και να συνεχίσουν να αντλούν έμπνευση για συνεργασίες και δουλειές σε γειτονικές αγορές.

Ο Nikola Ilchev, ο κύριος διοργανωτής του Balkan eCommerce Summit και eCommerce expert, υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία που θα ενώσει τους επισκέπτες στην επιδίωξη της online επιχειρηματικής ανάπτυξης και επιτυχίας στη χώρα τους και σε όποια άλλη επιλέξουν να δραστηριοποιηθούν.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης είναι γεμάτο με πάνελ συζητήσεων, παρουσιάσεις και πρόσθετες μικρότερες εκδηλώσεις, δεκάδες εταιρείες που εκπροσωπούνται σε μια τεράστια έκθεση που θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων - από τις τελευταίες τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ, μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη, τα logistics και τις πληρωμές, δεδομένα σε διαφορετικά marketplaces και χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς που τις εφαρμόζουν καθημερινά.

Ομιλητές από τη Microsoft, τη Meta, την TikTok, τη Geopost και τουλάχιστον 25 ακόμη, θα βρεθούν στη σκηνή και θα μιλήσουν για το πώς να βελτιώσετε τις online επιχειρηματικές σας δραστηριότητες διεθνώς.

Ο Daniel Trost της Microsoft είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας της ψηφιακής βιομηχανίας με 20 χρόνια εμπειρίας. Τα τελευταία επτά χρόνια ανέπτυξε με επιτυχία το πρόγραμμα Microsoft Advertising Channel Partner στη γεωγραφική περιοχή D-A-CH. Η παρουσίασή του έχει τίτλο: "The unleashed power of Microsoft Advertising Full stack".

Ο Adam Nowakowski βοηθά τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις λύσεις μάρκετινγκ της Meta και να ανακαλύψουν νέες δημιουργικές ευκαιρίες. Πιστεύει ότι ένα καλό διαφημιστικό μήνυμα πρέπει να ισχύει για τα κινητά καθώς και άλλα μέσα και θα πρέπει να ακολουθεί διαχρονικές αρχές που έχουν θεσπιστεί από τα μεγαλύτερα ονόματα της διαφήμισης.  Η παρουσίασή του έχει τίτλο: "The Role of AI for Cross-Border Sales".

Ο Sebastian Szmigielski είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και την ανάπτυξη σχέσεων με σημαντικούς πελάτες στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης. Εργάστηκε στο Facebook για 11 χρόνια με πελάτες ηλεκτρονικού εμπορίου και τώρα αναπτύσσει την καριέρα του στο TikTok. Ο Σεμπάστιαν θα απαντήσει στην ερώτηση "How GenZ Will Shape eCommerce".

Η Carmen Cureu είναι Διευθύντρια Έρευνας Αγοράς στη Geopost και είναι υπεύθυνη για την έρευνα αγοράς και καταναλωτών, παγκοσμίως. Έχει ισχυρό υπόβαθρο στην έρευνα αγοράς, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν για τους ηγέτες της διεθνούς έρευνας αγοράς GfK και Millward Brown για περισσότερα από 10 χρόνια, με ειδίκευση στη διεθνή έρευνα εμπορικών σημάτων, επικοινωνιών και καταναλωτικής εμπειρίας. Από τη σκηνή του Balkan eCommerce Summit θα αποκαλύψει: Η παρουσίασή της έχει τίτλο: "Why is eCommerce More Dynamic in The Balkans Than in The Rest of Europe?"

Το Balkan Ecommerce Summit δεν είναι απλώς μια εκδήλωση, αλλά μια πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών, δημιουργίας νέων επαφών και ισχυρών συνεργασιών στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν νέες γνώσεις, δεξιότητες και ιδέες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους στην ψηφιακή εποχή.

Εάν θέλετε να παραβρεθείτε στο Balkan Ecommerce Summit 2024, εξασφαλίσαμε έκπτωση στο κόστος του εισιτηρίου. Κατά τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου, χρησιμοποιήστε τον κωδικό WWW15 για να το αποκτήσετε 15% φθηνότερα.

Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας από εδώ.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search