eCommerce

Infocube: Ενσωμάτωση περιεχομένου TikTok στο Keyvos eCommerce

Infocube: Ενσωμάτωση περιεχομένου TikTok στο Keyvos eCommerce

Στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, το να μένουμε σταθερά ανταγωνιστικοί είναι ζωτικής σημασίας και το TikTok προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθούμε με ένα τεράστιο και αφοσιωμένο κοινό.

Η infocube μέσω της εφαρμογής της, keyvos, κατάφερε να διασυνδέσει το περιεχόμενο του TikTok με το eShop της εκάστοτε εταιρείας.

Πρόκειται για μία γεφύρωση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να αντλεί περιεχόμενο από τον λογαριασμό του TikTok και να το παρουσιάζει διαδραστικά στο eShop, κάνοντας tag τα προϊόντα που προβάλλονται κάθε φορά.

Αξιοσημείωτο παράδειγμα αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων της EfDeco, το οποίο έχει ενεργή παρουσία στο account του brand στο TikTok, δημιουργώντας καθημερινά περιεχόμενο, επικοινωνώντας μηνύματα τα οποία προσελκύουν τον χρήστη και διεγείρουν το ενδιαφέρον του.

Η infocube πειραματίστηκε και εφάρμοσε κάτι εξαιρετικά καινοτόμο για το eShop της EfDeco, μεταφέροντας το content του TikTok στο επίσημο site της. Πρόσθεσε στην αρχική σελίδα TikTok sliders, μέσα από τα οποία αναδεικνύονται και προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα που αναπαρίστανται.

Το μικρής διάρκειας περιεχόμενο που περιλαμβάνεται, κεντρίζει άμεσα το ενδιαφέρον του χρήστη και τον οδηγεί απευθείας στον κωδικό του προϊόντος που απεικονίζεται στο TikTok βίντεο. Προτάσεις διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού, έξυπνες ιδέες αλλά και ζωντανή παρουσίαση των προϊόντων, προσφέρουν μια απόλυτα διαδραστική digital εμπειρία, η οποία έρχεται να συναρπάσει τον καταναλωτή και να καταστήσει την περιήγηση ακόμα πιο εύκολη.

Πρόκειται για έναν πιο συναισθηματικό και διεγερτικό τρόπο επικοινωνίας, που τοποθετεί σε ένα νέο επίπεδο για τα τωρινά δεδομένα το eShop του efdeco.gr, εξασφαλίζοντας την κερδοφορία του.

Ενημερωθείτε και εσείς για τις πρωτοποριακές δυνατότητες της πλατφόρμας keyvos και βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό! Επικοινωνείστε μαζί μας μέσω της φόρμα επικοινωνίας, ή στα τηλέφωνα που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search